facebook tracking

Varför ville du bli mäklare?
Jag har alltid velat ha ett utmanande och flexibelt jobb där jag får hjälpa människor. Min passion för sälj kom under gymnasiet när jag drev ett UF-företag  som var fokuserat på sälj. I rollen som mäklare får jag bestämma hur mycket jag vill arbeta och hur mycket jag får i plånboken varje månad.

Hur blev du en stjärnmäklare så fort?
Ingenting kommer gratis och det var mycket slit i början. För att finna motivation tog jag hjälp av mina franchisetagare och tog fram en tydlig plan på hur många samtal, intag och försäljningar jag behövde göra varje månad för att nå mina mål. Jag tog det till och med ett steg längre och räknade ut ett snittpris på hur mycket varje samtal och intagsmöte var värt och på så sätt höll jag min motivation uppe. Ju fler uppgifter jag satte ett pris på, desto mer effektiv blev jag. Detta resulterade i att jag redan mitt första år omsatte 2,2 miljoner och 3,9 miljoner under mitt andra år. 

Varför valde du HusmanHagberg?
Jag fick upp ögonen för HusmanHagberg tidigt under min utbildning och bestämde mig därför för att ansöka om att bli deras ambassadör på Högskolan i Gävle. HusmanHagberg särskiljer sig från de andra bolagen då de har en stark familjär kultur där alla blir sedda plus att jag såg stora utvecklingsmöjligheter som inte finns på andra fastighetsbyråer. Jag hade ett mål att utvecklas i mitt yrke och bli franchisetagare – och redan efter tre år fick jag möjlighet att köpa in mig i Enskede-kontoret.

 

 

marcus.andersson@husmanhagberg.se

070-752 44 20

Jobbar du redan på HusmanHagberg?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@husmanhagberg.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor