facebook tracking
Lediga tjänster

Franchisetagare

Connect
​B4B – för dig som ser en spännande framtid som entreprenör.

Har du en dröm om att bli företagare och en passion för affärer så vänta inte. Hur kan vi bäst hjälpa dig att komma till skott? Finansiering, coachning eller rekrytering? Vi kallar det business for business, B4B.

Hör av dig till vår HR- och rekryteringschef Chris­tian Hjort på 070-536 02 88 eller christian.hjort@husmanhagberg.se så berättar han mer.

Just nu söker vi Franchisetagare till bl a: 

Borås, Eskilstuna, Gotland, Halmstad, Hudiksvall Härnösand, Jönköping, Kungälv, Landskrona, Lund, Lysekil, Sigtuna, Skövde, Strängnäs, Trollhättan, Uddevalla, Varberg, Ystad, Östersund och Österåker.

Etablerat kontor till salu:

Helsingborg


Äkta passionerade vinnare!

Vi arbetar efter en tydlig vision; att bli Sveriges bästa fastighetsmäklarkedja och vårt dagliga arbete genomsyras av tre viktiga värdeord: äkta, passionerade vinnare. För oss betyder det att vi brinner för fastighetsmäkleri, älskar att göra våra kunder nöjda och vill alltid vinna i alla situationer.


Varför jobba med oss?

  • Du skapar din egen framgång

    HusmanHagberg har alltid kundernas bästa i fokus och nöjda kunder sprider ryktet vidare. Det ger affärer. Förvaltar du förtroendet och ser möjligheterna i varje möte finns en bra framtid även om marknaden förändras.

  • Du blir en del av en stark säljkultur

    Gillar du att synas kommer ditt namn ligga på våra topplistor, firas på vårt intranet och applåderas på våra Kickoffer.

  • Du påverkar din framtida inkomst

    Vi erbjuder flexibla anställningsformer, möjlighet till partner-/delägarskap och lösningar för dig som vill bli franchisetagare om du visar framfötterna.

Jobbar du redan på HusmanHagberg?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@husmanhagberg.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor