facebook tracking

Varför ville du bli mäklare?
Jag är en tävlingsmänniska och i rollen som fastighetsmäklare får jag tävla varje dag och jag får en kick av att träffa människor i olika stadier i livet – från förstahandsköpare till mer emotionella säljare som har bott i samma fastighet i 50 år. I min mäklarroll får jag arbeta med lite av allt, varje dag!


Vad är det som gjort dig så framgångsrik?
Min väg har varit lång och kort på samma gång. Jag började som assistent på kontoret i Gällivare år 2010 och blev registrerad mäklare 2013. När jag började studera till mäklare hade jag en vision om att driva eget, vilket gick i uppfyllelse redan 2017. För mig är det viktigt att jag får ta stort eget ansvar och driva saker framåt så att jag utvecklas både privat och professionellt. Jag tror att kontorets framgång beror mycket på att vi har hittat vår nisch på marknaden och att alla anställda visar glädje, driv och engagemang. 

Hur får du ihop familjelivet?

Jag är gift, har en treåring och två hundar hemma. För mig är det viktigt att skapa en tydlig balans mellan jobb och privatliv. Jag är lite av en mästare på att släppa jobbet när jag är med familjen och ladda batterierna. På kontoret försöker vi ha ett väldigt strukturerat arbete, vilket hjälper mycket, eftersom vi är ett litet kontor som har cirka 70 procent av marknaden. Internt arbetar vi efter tydliga checklistor så att inget faller mellan stolarna och mot våra kunder är det självklart att anpassa visningar efter köparens behov. Det är därför vi exempelvis inte har helgvisningar eftersom de flesta Gällivarebor är ute och rör sig i naturen då.

 

sandra.apelqvist@husmanhagberg.se

+46 70 710 40 15

Jobbar du redan på HusmanHagberg?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@husmanhagberg.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor