facebook tracking

Varför ville du bli mäklare?
Jag har alltid varit kreativ och jag älskar hus och design. Denna kombination gör att jag kan visualisera för både säljare och köpare hur fastigheten kan utvecklas med enkla medel. Jag älskar också att försöka sätta mig in i köparens situation för att få till affären. Den största kicken får jag när jag har återkommande kunder och den kicken triggar mig att göra mitt absolut bästa i varje affär.

Varför rekommenderar du studenter att arbeta för HusmanHagberg?
HusmanHagberg är en växande kedja som slår upp dörrarna till ungefär fem nya kontor per år. Kedjan är dessutom väldigt mån om sin personal och jag känner att jag både får utbildningar, stöd och inspiration av mina kollegor och av huvudkontoret. Alla som jobbar på HusmanHagberg är verkligen äkta, passionerade vinnare!

Varför valde du att bli Franchisetagare för HusmanHagberg?
Innan jag började här var min uppfattning att HusmanHagberg var ett företag med stort hjärta och att alla som arbetar inom kedjan är stolta över sin arbetsgivare. Vad som förvånade mig när jag väl började är hur framåtsträvande kedjan är och vilket fokus det finns på kvaliteten och personalen. Vi har varit först med många innovativa idéer som exempelvis ”Mötesbokaren” och ”Kommande Objekt” och vi pratar ständigt om hur vi kan utveckla oss och branschen. 

samija.hondo@husmanhagberg.se

0733-228 208

Jobbar du redan på HusmanHagberg?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@husmanhagberg.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor