facebook tracking
Andreas Söderström

Andreas Söderström

Franchisetagare/ Fastighetsmäklare – Franchisetagare

 

HusmanHagberg ligger mig varmt om hjärtat då jag verkar både som fastighetsmäklare och franchisetagare för Norrköping, Söderköping och Katrineholm och så har gjort i flera år. Jag växte upp på Vikbolandet nära hav och natur. Genom mina år som mäklare har jag lärt känna vår vackra stad och hittat mitt eget hem, på Söder i Norrköping.

Jag säljer bostadsrätter, villor, radhus, fritidshus och kommersiellt och varje möte och varje affär är unik, precis som du och jag. Jag har det bästa arbetet man kan ha och uppskattar framförallt mötet med alla människor som jag får den stora äran att träffa.
Min favoritstund på jobbet är när jag känner energin i rummet vid en kontraktsskrivning då två parter möts med ett gemensamt mål. Någon fortsätter sin resa och någon påbörjar sin. Mitt mål är att förmedla ett lugn som gör att såväl spekulanter som köpare och säljare känner sig trygga från början till slut.
Mitt bästa tips för att hitta ditt hem där dina drömmar får gå i uppfyllelse är att gå på magkänsla. Håll koll på din budget och om det är en bra investering, men glöm inte att också fråga dig om det är hit du vill komma hem varje dag.
Jag finns här för dig!


 

 

Jobbar du redan på HusmanHagberg?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@husmanhagberg.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor